Rehabilitering av fasade

Oppussing av en fasade kan være omfattende, og det lønner seg ikke å ta lettvinte snarveier når fasaden din skal fornyes.

Oppussing av en fasade er gjerne mye mer omfattende enn mange først tror, og det lønner seg sjelden eller aldri å ta lettvinte snarveier når fasaden din skal fornyes

Om ikke arbeidet gjøres skikkelig fra begynnelse til slutt, går det ikke lang tid før fasaden må rehabiliteres på nytt. Dette gir ekstra og unødvendige kostnader, så derfor er vi ekstra nøye med å foreta diverse vurderinger før vi setter i gang.

I denne fasen er erfaring og grundighet de viktigste stikkordene. Hva slags arbeid har blitt utført tidligere? Hvilke leverandører, malingstyper og pusskvaliteter har vært benyttet? Hvor stort er skadeomfanget? Hva vil dette bety rent økonomisk?

Engers Malerfirma  utarbeider en tilstandsrapport og gir deg et pristilbud og en anbefaling på hvilken løsning som passer best. Som regel tilbyr vi gjerne flere alternativer, på denne måten kan du som oppdragsgiver selv ta stilling til de økonomiske rammene.

Med vår kompetanse, erfaring og mange referanseprosjekter samt vårt tette samarbeid med våre leverandører, garanterer vi deg, ditt borettslag eller sameie kvalitet i alle ledd.

Se våre referanser for å se fornøyde kunder der vi har utført fasaderehabilitering!