Borettslag og sameier

Engers Malerfirma har lang erfaring fra maling og vedlikehold av fasader i Vestfold, Oslo og Akershus.

Vi har utført en rekke større malings og vedlikeholdsoppdrag på fasader og balkonger for boligsameier, borettslag, gårdeiere og eiendomsbesittere.

Et krevende fasadearbeid må utføres med riktige type materialer som er tilpasset underlaget. Det gjør at vi som malermestere innestår for kvaliteten og du som kunde har mottatt en utførelse som vil vare lenge, beskytte eiendommen og gi god vedlikeholdsøkonomi.

På fasadeoppdrag utføres det et tett samarbeid mellom våre malere, snekkere og murere.

Utvendige fasader er blant de største malertekniske utfordringene for alle mur og malere. Etter mange års erfaring vet vi hvor viktig det er å gjennomføre grundig analyse, før en vellykket fasaderehabilitering kan finne sted. Registrering av skader og skadeårsaker, kartlegging av pusskvaliteter, samt valg av malingssystemer og riktig fargesetting er avgjørende. Vi har i årenes løp utført en rekke prestisjetunge totalløsninger innen fasaderehabilitering – oppdrag som omfatter fasaderens, malingsfjerning, mur/pussbedringer, dør- vindusrehabilitering og utskifting, blikkenslagerarbeid og sist, men ikke minst malerarbeid.

Vår erfaring er din beste garanti og for god vedlikeholdsøkonomi.

Vi utfører oppdrag innen:

  • mur
  • betong og trefasader
  • fasaderens
  • betongrehabilitering
  • balkongrehabilitering
  • graffitifjerning, og miljøvennlig malingsfjerning.
  • takfornying

Nyere fasader bør også behandles regelmessig for å unngå nedsmussing og avdekke påbegynnende skader. For å unngå skader på bygninger bør forebyggende vedlikehold alltid utføres. I mange tilfeller kan en grundig overflaterens (vask) være nok til å gi fasaden et nyere preg. Med stadig økende forurensing og nedbør legger det seg lag på lag med skitt/forurensinger på bygninger. Det er viktig å ha et blikk mot fasadens utfordringer, før det går for langt. Vi kan hjelpe deg med dette.

Vi bruker DRYWOOD maling som dekker alle disse kravene.

Se våre referanser for å se fornøyde kunder der vi har utført arbeid for borettslag og sameier!