Våre tjenester

Hva vi kan gjøre FOR  DEG

Oppussing av en fasade er gjerne mye mer omfattende enn mange først tror, og det lønner seg sjelden eller aldri å ta lettvinte snarveier når fasaden din skal fornyes. 

Vi utfører vedlikehold og rehabilitering av alle typer vinduer. Alt fra malerbehandling av nyere vinduer, til rehabilitering av gamle vinduer som har passert 100 år.
Hvorfor bør du bruke fagfolk på nybygg? Vi gir deg svaret på hvorfor du bør velge professjonelle malere til ditt nybygg.
Gulv og tretrapper kan slipes, oljes, males, lakkes, beises, eller vi kan legge teppe i den, noe som vil gjøre en tretrapp mindre glatt.

Tapetsering er som andre yrker en fagkunnskap og dette er ofte en forutsetning for at resultatet skal bli vellykket.

Vi har lang erfaring som prosjektleverandør innen malerfaget. Vi tar oss av hele eller deler av prosjektstyringen.
Vi arbeider mye med istandsetting av leiligheter etter vannskader. Vi har fuktmålere både for betong og tre samt avfukter til uttørking av nedfuktede materialer.
Vi har lang erfaring med våtrom og hvilke teknikker og produkter, samt krav og normer som gjelder for private boliger, borettslag og industri.

Engers Malerfirma har lang erfaring fra maling og vedlikehold av fasader til borettslag og sameier i Vestfold, Oslo og Akershus.