Alf
Jeg bare få lov til å takke for vel gjennomført jobb av dere, og ønske lykke til videre. Vi har syntes hele prosessen – fra start til slutt – har vært glimrende. Dere gav et godt og ryddig tilbud. Dere gav oss deretter en god og enkel plan for hvordan og når dere skulle utføre arbeidet. Videre ble malerarbeidet utført uten at styret har fått noen klager og alle potensielle utfordringer ble dyktig og raskt løst fra deres side. Malerarbeidet av blokka ble – så vidt styret kan se – utført med svært god kvalitet og i henhold til hva dere lovet. Alt i alt en flott opplevelse for oss i styret. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Roman Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Engers Malerfirma har vasket og malt vårt 4-manns bolig i 2022. De er pålitelige, dyktige og proffe, samt at de var rimeligst av en rekke tilbudere. Alle forespørsler underveis ble besvart med et smil, og vi anbefaler Engers Malerfirma på det sterkeste!

Linn Elisabeth Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Vi er utrolig fornøyd med Engers Malerfirma, og kan anbefale dem på det sterkeste! Det er veldig god kvalitet på arbeidet, og veldig hyggelige malere. Vi har følt oss i de tryggeste hender, og er så glad som borettslag for at vi valgte Engers Malerfirma! Vi kommer så absolutt til å bruke dem igjen om vi har behov for det. Vi kan ikke få rost dem nok! Vi råder alle som har behov for et malerfirma å bruke Engers Malerfirma! Hilsen meget fornøyd borettslag!

Frøydis
Vi er veldig fornøyd, så langt jeg har hørt og sett, med både med arbeidsfolket og utført oppdrag. Jeg anbefaler dere videre, jeg!😉😊 Damen syntes det var veldig hyggelige folk som var på jobb, så det var veldig bra. Mektig imponert også over hvor ryddig det har vært rundt huset hele tiden!🤩 Jeg forstår godt at du, og ditt firma, er «Norges hyggeligste», det mener jeg at dere absolutt fortjener. Ha en fortsatt fin uke. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Terje Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Synd jeg bare kan merke en av tingene over. ALT var helt topp fra jeg tok kontakt og til jobben var gjort. Dette var proff fra start til slutt, tidsfrister og pris ble overholdt. Har et hus fra 1830 med utskjæringer rundt vinduer og dører, ikke mindre enn 13 vinduer og 3 dører i 1.etasje + 2.etasje Anbefaler Engers malerfirma på det varmeste.

Mikael Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Utvendig vask og maling av enebolig og garasje. Fornøyd fra A til Å. Kom først på befaring og så over huset sammen med meg. Fikk veldig godt førsteinntrykk. Etter det kom tilbud på mail med detaljert informasjon og pris som vi var fornøyd med, så vi takket ja til tilbudet. Ble forespeilet igangsetting på sensommeren, og like etter ferien var de i gang. De jobbet effektivt hver dag og gjorde en veldig bra jobb. Kan anbefales.

Anne Kari
Maling av enebolig og garasje Ronnys fantastisk positive innstilling til kunde og oppdrag smitter over til hans håndverkere mht. både utførelse og ferdigstilling av oppdraget. Både Ronny og medarbeiderne hans kan anbefales på det varmeste!

Tanya
Hei Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som er utført og vil takke disse hyggelige, lydhøre og kompetente gutta som jobbet her. 🙂

Inger Elisabeth
Tusen takk for flott utført arbeid her hos oss! 😁😁 Vi er veldig fornøyde med resultatet og malerne har vært dyktige, raske, stillfarne, høflige og blide – alt i alt en fornøyelse! Vil definitivt anbefale dere til andre.😉

Tore Roy
Tusen takk for en utmerket utført jobb som deres ansatte har utført. Vi er overveldet på alle måter. TAKK. Der har ansatte som gir deres firma meget godt omdømme. Igjen tusen takk fra min kone og meg. Takk for at dere fikk meg til å velge deres firma.

Birgitte og Peter
Hei. Jeg vil bare skryte litt av gutta som jobber i huset vårt i Asbjørnsens vei 22. Vi er så heldige at vi har hatt Dawid, Stanislaw og en tredjemann jeg ikke har fått navnet på, jobbende i huset vårt om dagen. De har holdt på nå i en mnd, og de har hatt en enorm jobb med å sparkle og male alle tak og vegger i et 250 kvm hus, men de er alltid blide, hyggelige, positive og har en enorm arbeidskapasitet. De er raske, effektive og grundige. Resultatet er helt suverent, og vi kunne ikke vært mer fornøyde. De jobber fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, de er serviceminded og har en yrkesstolthet som man bare kan beundre. Vi er helt over oss av begeistring over gutta, og håper denne tilbakemeldingen kommer frem til de. Vi får ikke fullrost de nok. 

Erland Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Proff gjennom hele jobben fra befaring til sluttregning. Engers malerfirma anbefales. Liaveien BL

Ranveig 
Jeg har hatt to personer fra deres firma her for å male huset mitt. De heter Jan og Nicolay..far og sønn og er fra Polen. Jeg er veldig fornøyd med jobben de gjorde her, de var raske, nøye og i tillegg hyggelige og blide. Synes det er viktig at firmaet  får vite at dere har to supre arbeidere i disse to.

Terje Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Utførte jobben meget bra, til avtalt tid. Kan så absolutt anbefales!

Kari Flø

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Da jeg skulle flytte til Tønsberg og trengte å få malt takene mine før innflytting kontaktet jeg Ronny Enger. Det er alltid et sjansespill å være ukjent med en ny by; JEG VALGTE RETT! I mitt fravær ble tak pusset, kvistet og malt, nydelig arbeid! Vinduer ble også fagmessig utført! Alt var ryddet og pent da jeg kom på befaring. Bruker nå Engers når jeg har behov for dyktige håndverkere jeg kan stole på!


Evy Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Effektivt utført til avtalt pris.

Morten

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Engers Malerfirma fikk oppdraget med utvendig vask og maling av våre to hus i sameiet Øvre Bogenvei 61. Vi takker for topp service og oppfølging av jobben fra start til slutt. Raskt og profesjonelt utført med flott resultat, og til avtalt pris. Kan trygt anbefales!


Bjørn Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av hus. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort på 6 hus i sameiet.

Jon Åge Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Sparkling av 350 kvm. gips, tak og vegger. Veldig bra på kvalitet, gjennomføring,pris.

Harald Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
God og profesjonell service og utførelse. God veiledning i fargevalg og god kommunikasjon.

Lise H Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Vask og maling 250 kvm enebolig (inkl garasje). Strålende utført malerjobb, uten søl, til rett tid og med topp produkter. Veldig fornøyd!

Erling Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Hyggelig befaring og rask og god kommunikasjon hele veien. Strålende utført arbeid på tiden. Anbefales!


Fredrik Nyland

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi engasjerte Engers Malerfirma til å male veggene i trappeoppgangen vår. Resultatet ble helt perfekt, og de holdt seg til både avtalt pris og tid. De svarte dessuten svært raskt og godt på våre spørsmål. Hvis du trenger en maler, så anbefales disse på det sterkeste!


Bitte Larsen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi trengte hjelp til å helsparkle tapeten før maling. Engers gjorde en super jobb og kom på kort varsel midt i julestria.


Peder Steen Hegna Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av bolig. Raskt, effektivt og godt utført arbeid. Jobben ble også påbegynt tidligere enn avtalt, og ble raskt ferdigstilt. Kommunikasjonen hele veien var god. Meget hyggelige, samarbeidsvillige og iherdige ansatte. Ingenting å utsette på jobben. Kan absolutt anbefale Engers Malerfirma videre.

Vegar Klevstad

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Flinke proffe og ryddige folk. Fikk klemt meg inn på svært kort varsel rett før jul, selv om jeg vet de har mye å gjøre nå. Så da Kan elektrikker komme å gjøre seg ferdig også. Så nå blir nye badet klart til julebesøket kommer. Takk for rask og super service til Fred Arne og Ronny Enger


Thomas Jensen Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av tak og lister innvendig. Fikk ryddig og oversiktlig tilbud med fornuftig pris. Arbeidet ble startet til avtalt tid, og ferdig i rekordfart. Malerne var svært hyggelige og nøye, vi hadde god dialog underveis og alt ble slik vi ønsket oss. Vi valgte å utføre mer arbeid enn først avtalt, og er imponert over hvor mye de rakk, og hvor fint det ble. Pga. prisen og kvaliteten på de allerede utførte jobbene har vi best om tilbud på nok en jobb. Vi kommer nok til å bruke dette firmaet til fremtidige oppdrag også. Anbefales.

Vegard Rasch-Fjeld

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Engers malerfirma fikk et oppdrag å male et soverom på ca 40 m2 vegg. Grunnet værforholdene som de ikke kunne noe for, kom de noe forsinket, men de ga beskjed om at de ville komme noe senere. De fullførte jobben på under 7 timer meget raskt og flott utført. Har bare positive tilbakemeldinger om denne jobben og kan trygt anbefale dem. Vil absolutt benytte dem igjen ved senere anledning.


Annveig Ghebreselasie

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Styret i Sameiet Kongstunet Bk1, Sem er meget fornøyd med Engers Malerfirma. Det gjelder tilbudsfasen, prissetting, gjennomføring, service og kvalitet i alle ledd gjennom hele prosessen. Sist men ikke minst alle personer som var involvert i prosjekt fra Engers. Tusen takk !! Kan anbefale firma på det beste.


Doctor Oz Logan

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Flott utført arbeid til en god pris. Vell verdt pengene. Alt ser veldig fint ut når det er ferdig og de ryddet opp etter seg og var veldig proffe fra start til slutt. Anbefaler de på det sterkeste!


Charlotte Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av enebolig. Ryddig og profesjonelt firma som gjorde en kjempebra jobb. Anbefales!

Ove Andre Tidemansen Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling og vasking av 2-4 yttervegger. Flott utført jobb til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd og kan lett anbefale de videre. Hyggelige arbeidere og sjef. Ingenting å utsette på dette firmaet eller jobben som ble utført.

Jens Horpestad Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av enebolig ca. 150 kvm. to etasjer. Ryddig kommunikasjon og godt utført arbeid.

Trond Bolsø Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Utvendig maling av 200 kvm. enebolig. Riktig tid, pris og kvalitet. Veldig bra erfaring med Engers.

Ida Sandviken Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Vaske og male utvendig 3 leilighetshus + boder. Veldig fornøyd med Engers som malte sameiet vårt. De kom til avtalt tid og gjorde en god jobb underveis. De ryddet godt opp etter seg og sjefen var innom flere ganger for å sjekke at jobben ble gjort ordentlig. Når det var noe de hadde glemt å fullføre kom arbeiderne kjapt tilbake for å fikse opp. Kommunikasjonen underveis var veldig bra og vi vil anbefale Engers til alle som skal male eller beise utvendig.

Stein Rune Hegg

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Brukte Engers malefirma i sluttfasen av en totalrenovering av min bolig. Dette ble en god opplevelse 🙂 De sparklet vegger og tak+ malerarbeid Det ble et mye bedre resultat enn jeg hadde sett for meg ,da det var en del utfordringer.Veldig fornøyd med jobben de gjorde. Kom raskt i gang God og hyggelig dialog med daglig ledere og personen som utførte arbeidet. Avtaler ble holdt som avtalt og prisen ble faktisk lavere enn tilbudet 🙂 Kan trygt anbefale Engers . Vet hvor jeg skal ringe neste gang,


Andreas Lindås Myhre

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som blei gjordt i gipstaket i stua vår. Flinke hyggelige folk. Anbefales!


Maria Hommelsgård

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Kjempe fornøyd med jobben de utførte hos oss. De er nøyaktige og effektive,og malerne er kjempe hyggelige. Møter til tiden og jobbet i helgen,uten ekstra kostnad. Rask oppstart etter jeg kontaktet dem ang.oppdraget,og kom på befaring samme dag jeg ringte.Kan absolutt anbefale dette firmaet.


Alf Sandve Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Utvendig vask om maling av enebolig. Ryddig og bra.

Aud Jackwitz Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av vegger og tak i stue og kjøkken. Dette firmaet kan jeg godt anbefale. Jeg har fått pusset opp min stue og mitt kjøkken. Jeg er pirkete men denne gang kunne jeg ta det med ro. De to som var her utførte en flott jobb. Hjertelig takk!

Mari Fuglevåg Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Sparkling og maling av tak i bolig. Kom til avtalt tid. Effektive. God pris. Nydelig utført! Rett og slett veldig fornøyd. Anbefales på det sterkeste.

Espen Thuve

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi har hatt gleden av å bruke Engers Malerfirma på maling av vårt hus og garasje i august 2018. Utrolig flinke, høflige og blide malere og veldig bra oppfølging fra daglig leder Ronny !! Resultatet har blitt bedre enn forventet- og til en overkommelig pris. Anbefaler dette firmaet til alle !!! Terningkast 6 (+) !!


Marit Wendt

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi kontaktet Ronny Engers malerfirma etter gode anbefalinger fra venner for utvendig maling av huset. Vi har hatt fin kontakt med Ronny, malerne har vært flinke og stått på fra tidlig til sendt i sommervarmen, og resultatet har blitt veldig pent, vi er kjempefornøyde!


Odd Olsen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Ronny og guttene hans leverte et godt og fagmessig arbeid. Det er det ingen tvil om. Arbeidet ble utført med stor nøyaktighet. Ingen kroker eller kanter var glemt. Malerne sto på fra tidlig morgen med neste ingen pauser. Fantastisk! Her har bransjen mye å lære av Engers Malerfirma.

Først ble huset vasket og fikk også lov til å tørke en tid før de begynte å male. Dette er godt håndverk. Bravo! Huset i Bregneveien ble malt to strøk med Draywood på under en uke. Ikke nok med det, taknedløp, vinduslemmer og markiser ble også demontert for å unngå malersprut. Ellers ble blomsterbed, trapper og belegningsstein dekket til. Dette satte jeg stor pris på.

Alt arbeidet ble levert som avtalt fra første dag og har ingenting å klage på. Mandagen etter at malerarbeidet var ferdig var Ronny på plass hos oss for å se at alt var på stell. Det er det ikke mange som gjør. All ros til Ronny for gode holdninger til faget.

Er du en pirk når det gjelder maleroverganger ved bruk av flere fargevalg så er Engers Malerfirma det rette firma for deg.


Hans Köpple

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Huset vårt trengte en ny maling innvendig. Det er mange år siden veggene, vinduene eller dørkarmene ble malt. Vi valgte å ta Engers malerfirma. Det viste seg å være en kjempebra valg. God kommunkasjon hele veien, konsentrert og utrettelig innsats og malerarbeid på det fineste. Huset vårt fikk et skikkelig løft og ser innvendig ut som nytt. Engers malerfirma kan bare anbefales på det sterkeste. Fem stjerner!!


Kjell Øyvin Aarflo Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Vask og maling av enebolig + garasje. Grundig jobb, utført som avtalt. Kan anbefales!

Mari Stensholt Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Innvendig maling av 81kvm leilighet. Hyggelig og imøtekommende, enkel å få tak i, meget godt utført arbed.

Terje Haugan

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Trudvanglia Brl I Tønsberg består av 14 stk rekkehus med 77 leiligheter. Vi har de siste 15 årene benyttet oss av Engers malerfirma til all utvendig maling i vårt borettslag. De utfører en utrolig bra jobb, og dermed også et flott resultat. Dette firmaet anbefales på det sterkeste.

Terje Haugan, leder TBRL.


Einar Agnæss, Vallø Strandpark Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Utvendig maling av 6-mannsbolig og rekkehusenhet i Tønsberg. Vi som oppdragsgivere er meget fornøyde med resultatet (terningkast 6). Alle malere har vært grundige, effektive, vennlige og høflige. Vi kan på det varmeste anbefale dette firmaet for oppdrag! Einar Agnæss, Styreformann B5 Vallø Strandpark, Tønsberg tlf 91 33 81 30

Bjørn Barnholdt Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Husmaling. Veldig seriøs og grundig. Lett å drøfte løsninger med, og delte opp tilbudet presis som vi ønsket. Vi må vente med hovedjobben til neste år, og vil sannsynligvis bruke Engers da.

Cato Galteland

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Allerede på tilbudsstadiet pekte Engers seg ut som et seriøst firma. Arbeidet på våre 19 boliger ble gjennomført på kort tid, og til alles tilfredsstillelse. Nøyaktige og flinke til å dekke til = intet søl. Hyggelig personale, og god ledelse av arbeidet og fin oppfølgning. Anbefaler firmaet på det varmeste.

Utsikten brl. Cato Galteland, styreleder


Arne Lysne

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Brukte Engers til maling av eneboligen i vår. God service, god kommunikasjon hele tiden og vel utført arbeid. Meget fornøyd med resultatet.


Anett Holme Kongsgård Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av enebolig. Effektive og nøye, kan anbefales på det varmeste.

Astrid Helene Hafsten Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av lavblokk. Engers Malerfirma har gjort en svært god malerjobb hos oss. De var effektive, jobbet lange dager (også lørdag), og ble ferdige med jobben på kun ei uke. Flott resultat! God kommunikasjon og serviceinnstilt bedrift. Profesjonelt anbud med alt inkludert til en bra pris. Anbefales! Mvh. Astrid Helene Hafsten, Tvetene Vest borettslag

Astrid Helene

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

For to år siden benyttet vi Engers malerfirma for å få malt halve lavblokka i borettslaget. Vi benyttet dem også i år for å få malt resten. Prisgunstig, seriøst og effektivt firma. God kommunikasjon og service. Retter raskt opp feil/mangler.

Mvh. Astrid Helene Hafsten, Tvetene Vest borettslag


Jan-Erik Demer

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

De har malt eneboligen vår utvendig i 2014 og tak innvendig nå nettopp i 2017. Det er effektivt utført og et utmerket arbeid.

Her er det god service, pålitelighet og hyggelige, flinke og omgjengelige folk.

Ronny og gutta anbefales på det varmeste !


Ralph Mauritz Løvgren Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av hus utvendig. Bra utført arbeid, effektivt og til en god pris!

Stig Are Molden Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Male 4 oppganger a 5 etager. Seriøst firma som kom med godt tilbud. Vi valgte disse da de virket veldig seriøse og har et godt rykte.

Solveig Moen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi har hatt Engers malefirma til å male vår 8 manns bolig. Dette er gjort med beste håndverksmessige utførelse.

Ronny og hans menn anbefales på det varmeste.


Ole Inge Skog Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Maling av 4 eneboliger:3 i kjede,+1.boligene er på 108 kvadratmeter fordelt på 2 plan. Etter å ha mottatt mange tilbud fra mange firma, Deriblandt Engers Malerfirma på maling av 4 eneboliger, landet vi på nettopp Engers malerfirma. Avgjørende for oss var de mange evalueringene som firmaet hadde fått fra tidligere oppdragsgivere,både private,men også i høy grad offentlige .Firmaet har gitt oss kvalitet i alle ledd pris som forventet, og forventningene ble innfridd.Vi kan så absolutt anbefale bedriften .

Christoffer Hamer Fem stjerner fra Mitt Anbud 😉
Høytrykkspyling av hus tak og spraylakking av tak. Bra og raskt utført. Raske tilbakemeldinger uansett tidspunkt, følger opp tilbud og jobb underveis. Jobben ble bra utført, det var rent og pent når de dro. Litt dyrere enn de andre tilbudene, men absolutt verdt det. Anbefales. Christoffer Hamer & Isabel Veglo

Erling Lae

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Jeg har nettopp fått malt leiligheten, – både vegger, tak, lister og karmer. Flott arbeid og dessuten raskt og effektivt!


Astrid Helene

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Engers Malerfirma har gjort en svært god jobb med å male halve lavblokka vår. De var effektive, jobbet lange dager (også lørdag), og ble ferdige med jobben på kun ei uke. Flott resultat! God kommunikasjon og serviceinnstilt bedrift. Profesjonelt anbud med alt inkludert til en bra pris. Anbefales!

Mvh. Astrid Helene Hafsten, Tvetene Vest borettslag


Stig Are Molden

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Engers har malt 4 oppganger i blokkene våre. Vi er veldig fornøyde med seriøsiteten både på pris og arbeidets utførelse.

Mvh Lia borettslag, Tønsberg


Lund-Paulsen Kjetil

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Dette er fagfolk med lidenskap for sitt håndverk! Ryddig anbudsbesvarelse på helsparkling av gips og maling av 325 kvm (tak & vegger) De kom på dagen som avtalt og leverte som avtalt. Ronny er raskt til å besvare spørsmål per mail og SMS. Gutta i Engers samarbeidet meget godt med utførende snekker og elektriker på byggeplassen. Gleder meg til å male huset vårt utvendig med Drywood!


Dag H. Moseid

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Meget dyktige og nøyaktige malere, hyggelig kontakt med leder av firma (som alltid) og super maling som resulterte i at huset fikk en flott overflate som jeg regner med vil holde seg i årevis. Både malefirma og Drywood-malingen anbefales !!


Thorkild G. Ramberg

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Enger`s er et seriøst og ryddig malerfirma som leverer varene kjapt og som avtalt. Drywood malingen er i en særklasse å jobbe med, jeg gleder meg til å følge med på holdbarheten.


Elise Sjaavaag

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Huset ble som nytt! Kan absolutt anbefales. Jeg er strålende fornøyd med resultatet av malerjobben. Hyggelige folk, og alle tiders oppfølging underveis også! Tusen takk:-)


Katrine Skovly

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Bama Borgeskogen. Takk for, nok en gang brilliant utført jobb! 🙂 Moro å bruke så imøtekommende og flinke folk! Det skal dere ha! 🙂


Sturla Teisbekk

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Kan anbefale firmaet på det varmeste. I fbm salg av en leilighet, ble det hast med å få malt bygget ute. Firmaet stilte opp raskt, ga pristilbud og utførte jobben i hht avtale. Flott resultat. Takker så mye.


Renate Drivdal

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Tjøme Juni 2014. Engers Malerfirma kan anbefales på det varmeste. Rask respons etter henvendelsen, god orientering under befaringen. Hyggelige og flinke malere som gjorte en veldig god jobb. Vi fikk et «nytt» hus. Angrer ikke at vi valgte det firmaet med det samme uten å søke etter andre tilbud.


Katrine Skovly

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Murhuset til tidligere Dr Scott blei som nytt! Takk for att det fins bra håndverkere, de skal mann lete lenge etter. Men med disse utrolig flinke menneskene, var det en drøm å få jobben gjort! Det hører til sjeldenhetene att noen er så nøye, og ikke minst imøtekommende. Jeg er storfornøyd på alle mulig måter og glad for att jeg nettopp valgte dere! «Fantastisk» er beskjedent – Brilliant er ordet!


Vigulf Andersen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Maling av Alfred Øverlandsvei BRL i Borre. Vi har fått vasket og malt bygningen våre av Engers Malerfirma. Så nå har vi gleden av å gå å se på det flotte resultatet. Veldig dyktige og hyggelige malere, så alle beboerne her er meget fornøyde! Så vi kan med hånden på hjertet anbefale Engers Malerfirma på det sterkeste!


Odd Askjem

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Perfekt levert til avtalt tid og pris! Engers Malerfirma holder hva de lover. De leverte et ferdig malt hus til avtalt tid og pris. Ingen søl etter, og all maskeringstape fjernet. Hyggelige malere, og serviceinnstilte ! Jeg anbefaler både firma og den fantastisk malingen DRYWOOD som de bruker. Det ble et skinnende bra resultat !!


Bjellandbakken borettslag

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Alle i vårt brl har gitt uttrykk for at de er fornøyd med arbeidet som er utført. Imøtekommende og blide, raske ikke søl. Ferdig i god tid innenfor tidsavtalen. Ønsker dem velkommen tilbake ved neste anledning.


Marianne Bjerkebekk

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Linnom Borettslag anbefaler Engers Malerfirma. Rask og ryddig gjennomføring av oppdrag og konkurransedyktige på pris. Vi er også fornøyde med kvaliteten på arbeidet.


Nina Hansen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Super jobb, god service og behagelige folk. Jeg har brukt Engers Malerfirma ett par ganger nå og gir dem min beste anbefaling. Godt arbeid. Stolthet over yrket. Grundige. Holder tider. Hyggelige.


Birte Grabow Egeland

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Lågerød borettslag i Stokke. Engers malerfirma – anbefalt av Obos, Tønsberg har i 1 1/2 år pusset opp og malt 37 leiligheter/hus, garasjer og div. boder her i borettslaget. Vi har vært veldig fornøyd med arbeidet deres og Drywood malingen. Samarbeide og servicen med Ronny Enger har vært supert, har det vært noe er det blitt tatt tak i og ordnet med en gang – med et smil. Tusen takk til dere alle for hjelpen.


Roy Westby / Borre Golfklubb

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi har pusset opp 18 av 27 hvileboder på vår golfbane i år. Takket være alle råd og veiledning vedrørende forarbeid og maling som vi har fått fra Engers Malerfirma og bruken av Drywood maling, har dette omfattende arbeidet gått greit unna på dugnadsbasis. Dugnadsgjengen kan ikke få fullrost Drywood som maling, da den er utrolig lett å påføre, tørker fort og gir en flott glans. Alt er som nytt og en fryd for alle som bruker banen. Vi ser bare frem til å samarbeide med Engers malerfirma og bruken av Drywood neste år. Vi anbefaler Drywood og Engers malerfirma på det sterkeste


Roy Westby / Sameiet Solvang Terrasse, Tønsberg

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi har startet utvendig oppussing av 5 blokker med til sammen 78 leiligheter. Vi har benyttet Engers malerfirma til rådgiving og rettledning. Deres uovertrufne service og bistand, sammen med bruk av Drywood har medført at dette arbeidet har gått som en lek, med et supert resultat. Bare det at bruken av Drywood, som er meget lett å påføre, samt at den tørker fort. Dette har spart oss for mye penger, ved at malerne, når de var ferdige med en vegg, kunne gå rett tilbake på samme vegg å påføre annet strøk, uten at de behøvde å bruke tid på posisjonering av lift’en. Dette reduserte antall estimerte leie-dager av lift med ca. 40%. Vi anbefaler Engers Malerfirma og malingen Drywood på det sterkeste. De vil være en fast leverandør til oss innen deres felt inn i fremtiden.


Gunn Heidi Gulliksen / Sameiet Ekenessundet, Smidsrødveien, Nøtterøy

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi har fått vasket og malt hele huset (10 leiligheter) og garasjerekke sommeren 2013. Alt har blitt utført til vår fulle tilfredshet. I forkant innhentet vi tilbud/anbud og alt har blitt utført i henhold til dette. Malerne har vært usedvanlig iherdige. Hyggelige og blide folk og veldig nøyaktige. Resultatet er meget bra med utrolig lite malingssøl. Til og med takrenner har blitt demontert for å få et skikkelig resultat – imponerende!! Oppfølging før, under og etter arbeidene har vært upåklagelig. Drywoodmaling virker å være av høy kvalitet. Vi kan trygt anbefale Engers Malerfirma.


Rita Haraldsen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Maling av boddører i Ulvøgrenda Brl. Vi i styret -Ulvøgrenda brl, vil anbefale Ronny Engers Malefirma ,de har malt 22 bod dører og en lang levegg .Dette er ett firma med hyggelige ,hjelpsomme og dyktige folk ,prisen for jobben var også god .Vi vil nok bruke dem i borettslaget igjen når neste male jobb står for tur !

Vh Rita -formann i Ulvøgrenda brl.


Frank Rostad

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Sluttføring med maling av terasser i Titanveien. Også denne runden forløp helt etter avtale- nå er vårt nye hus ferdig malt utvendig. Det er en glede å være kunde hos Engers Malerfirma- alt etter avtale og tidsfrister. Hyggelige og vennlige fagfolk med høyt fokus på kvalitet. Anbefaler Engers Malerfirma på det sterkeste.


John Kristiansen / Tassebekk Borettslag.

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Engers malerfirma har malt 6 stk eneboliger med Drywood. Det er meget profesjonelt utført. Behagelige folk. og flinke til å rydde og gjøre opp for seg.


Heidi Svendsen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Anbefaler Engers malerfirma. Vi har fått malt vår enebolig utvendig våren 2013 med Drywood maling og er veldig fornøyd. Vi fikk et pristilbud på forhånd på vask av huset samt maling av kledning, vindskier, vindus- og dørkarmer samt dører utvendig. Jobben er utført med veldig god kvalitet og til avtalt tidspunkt, selvfølgelig med værforbehold men da har vi hatt god kommunikasjon med firma. Fakturaen var ihht tilbudet.


Reidun Vassbakk

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Basberggrenda Borettslag har 36 leiligheter med 6 boder og 10 garasjer. Vi brukte Engers Malerfirma i sommer for å male alle husene. Det var meget dyktige malere og god service. Vi har fått veldig mye skryt av naboene på at husene blei så fine. Engers malerfirma gjør også grundige forundersøkelser og fast pris, god kvalitet og tidsfrister.De går også grundig igjennom alle husene etter at arbeidet er utført. De maler med Drywood som gjør husene blanke og holdbarheten varer mye lengere enn hva andre malinger gjør. De bygde også 10 garasjer for oss for ca 2 år siden. Vi anbefaler Engers Malerfirma på det varmeste. KJEMPE BRA JOBBET GUTTER.


Terje Haugan

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Service og kvalitet: Trudvanglia Borettslag har over mange år benyttet seg av Malermester Ronny Enger som leverandør på malerarbeid utvendig i vårt borettslag. Borettslaget som ligger i Tønsberg er bygget i 1982/83 og består av 77 leiligheter fordelt på 14 husrekker. Vi gjorde som andre for endel år siden at vi vasket og malte husrekkene selv på dugnad. Resultatene av dette, ble at forskjellen mellom de forskjellige leiligheten ble fort synlig. Tidsklemma blant beboerne blir stadig trangere, samt oppfølging av slikt «dugnadsarbeid» er meget krevende både tidsmessig og kvalitets messig. Derfor bestemte vi på en generalforsamling for mange år siden og sette dette bort til et malerfirma. At dette ble Engers malerfirma, har vi ikke angret et sekund på. Borettslaget vasker og maler noen husrekker hvert år, dette for og fordele utgiftene, og hvis det skulle være noe og sette fingeren på, blir dette rettet opp umiddelbart. Styret og beboerne er meget tilfreds med jobben som utføres.

I år har vi også gått for takfornying. Dvs at vi har renset og lakkert taksteinene på takene på 2 husrekker. Dette gjorde vi etter og hatt en sjekk på at undertak og lekter ikke var råttne eller skadet. Vi var veldig spent på hva beboerne ville syntes om det vi satte igang, og resultatet har blitt at de ønsker at vi skal gjøre dette på de 12 resterende husrekkene. Husrekkene som er behandlet, ser ut som om de har fått nytt tak, og det til en brøkdel av prisen. Styret mener at økonomi er viktig når jobb og firma skal plukkes ut, samt at resultatet etter at jobben er utført er god. Dette gjør at borettslaget fremstår som innbydende for både beboere og eventuelle kjøpere når leiligheter skal selges. Derfor har vi fortsatt med og benytte tjenester fra Enger’s malerfirma.


Knut Paulin-Poulsen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Sikker leverandør. Vi i Kjærnåsveien borettslag har benyttet Engers Malerfirma gjennom mange år. Vi opplever velvilligheten selv. Grundige forundersøkelser, oversiktlige tilbudspapirer, etterrettelighet på både pris og leveringstid er forhold styret setter pris på ved alle typer oppdrag. Engers Malerfirma innfrir på alle områder – også på pris. Som styreleder føles det trygt å anbefale Engers Malerfirma til andre som ønsker et godt resultat til en fornuftig pris.


Halvdan Eikeland

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Maling av hus i Gulliversvei 11, 3123 Tønsberg. Jeg fikk malt huset mitt med Drywood sommeren 2011. Jeg er 100 % fornøyd: Nødvendig skifte av deler av bordkledningen, svært grundig malerarbeid og vennlig og imøtekommende leder. Jeg anbefaler firmaet på det sterkeste! Fem stjerner


Sverre Christoffersen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Vi er svært fornøyd med pris, kvalitet og tidsfrister. Vår enebolig med dobbeltgarasje ble malt med Drywood, og arbeidet ble utført raskt og nøyaktig av en og samme person. På forhånd ble vi enige om hvilke forberedelser vi kunne gjøre selv. Ved maling ble kriker og kroker ikke oversett. Vi kan trygt anbefale dette firma!


Karl-Bjørn Gundersen

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Mange har mye å lære av Engers Malerfirma! I forbindelse med utvendig maling av Glitne Kanvas-barnehage har vi opplevd: Imøtekommenhet, velvilje, hyggelige håndtverkere, god service og fornuftige priser. Det skal egentlig ikke så mye til, rart ikke fler har forstått det. Kunne muligens vært noe bedre på informasjon, siden jeg organiserte arbeidet fra vårt hovedkontor i Oslo, men tonen var alltid hyggelig når jeg spurte om ting.


Vedvik Bygg v/ Kenneth

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Meget bra!! Jeg er strålende fornøyd med innsats og pris hos Engers Malerfirma! Ingen ting er noe problem. Alltid løsningsorientert. Det er noe vi Byggmestere setter pris på.


Skoppum Fotball

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Gode tilbakemeldinger. Jeg er prosjektleder i Skoppum fotball og vi har hatt en avtale med Engers Malerfirma i 3 år. Fått bare gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, inngått via denne avtalen. Kan anbefales på det sterkeste.


TØNSBERG TAKSERING AS

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Anbefaler Engers Malerfirma. Jeg er daglig leder i Tønsberg Taksering as og har brukt Engers Malerfirma til mange malerjobber gjennom ca. 16 år. De er pålitelige, utfører god kvalitet og ved reklamasjoner er de flinke til å følge opp.


Daniel Sramek / Vendo Eiendom

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Engers Malerfirma anbefales, de er raske, billige og kjempe dyktige!


Daniel / Boligbygg AS

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Jeg kan på det varmeste annbefalle Engers malerfirma, vi har samarbeidet med dem i over 12 år og de utfører arbeidet sitt til riktig tid og riktig pris, det er også av en veldig god kvalitet det de leverer.


Frank Rostad

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

Ronny Enger fulgte godt opp alle avtaler og kvalitetssjekket utførelsen. Faktura var korrekt og helt etter avtale 🙂 Bygger nå nytt hus og her er Ronny Enger med på laget. Godt fornøyd kunde som anbefaler Engers malerfirma på det sterkeste.


T.E

Fem stjerner fra Gule Sider 😉

God service. Bra arbeid, god fagkunnskap og god service. Anbefales på det sterkeste! Superfornøyd. Et fantasiskt supert firma Dette er det beste firmaet jeg har vært borti i hele min tid, så blide og høflige gutter og ikke minst serviceinnstilte så det holder. Jobben blir utført på en plettfri måte med høy presisjon og nøyaktighet, kan virkelig anbefalte dette firmaet.


Fra www.mitanbud.no
Hyggelig og imøtekommende, enkel å få tak i, meget godt utført arbed. Fem stjerner!
– Mari Stensholdt
  Cato Galteland. Maling av Utsikten borettslag, Tønsberg Fem stjerner fra Gule Sider 😉
Maling av Utsikten borettslag, Tønsberg. Allerede på tilbuds-stadiet pekte Engers seg ut som et seriøst firma. Arbeidet på våre 19 boliger ble gjennomført på¨kort tid, og til alles tilfredsstillelse. Nøyaktige og flinke til å dekke til = intet søl. Hyggelig personale, og god ledelse av arbeidet og fin oppfølging. Anbefaler firmaet på det varmeste. Fem stjerner

– Halvdan E Fem stjerner fra Gule Sider 😉
Maling av hus i Gulliversvei 11, Tønsberg. Jeg fikk malt huset mitt med Drywood sommeren 2011. Jeg er 100 % fornøyd: Nødvendig skifte av deler av bordkledningen, svært grundig malerarbeid og vennlig og imøtekommende leder. Jeg anbefaler firmaet på det sterkeste! Fem stjerner

Ole Inge Skog Fem stjerner fra Gule Sider 😉
Maling av 4 eneboliger:3 i kjede,+1.Boligene er på 108 kvadratmeter fordelt på 2 plan. Etter å ha mottatt mange tilbud fra mange firma,deriblandt Engers Malerfirma på maling av 4 eneboliger ,landet vi på nettopp Engers malerfirma.Avgjørende for oss,var de mange evalueringene som firmaet hadde fått fra tidligere oppdragsgivere,både private,men også i høy grad offentlige .Firmaet har gitt oss kvalitet i alle ledd,pris som forventet, og forventningene ble innfridd.Vi kan så absolutt anbefale bedriften .

Halvdan Eikeland Fem stjerner fra Gule Sider 😉
Maling av hus i Gulliversvei 11, 3123 Tønsberg. Jeg fikk malt huset mitt med Drywood sommeren 2011. Jeg er 100 % fornøyd: Nødvendig skifte av deler av bordkledningen, svært grundig malerarbeid og vennlig og imøtekommende leder. Jeg anbefaler firmaet på det sterkeste! Fem stjerner!

Sverre Christoffersen Fem stjerner fra Gule Sider 😉
Vi er svært fornøyd med pris, kvalitet og tidsfrister. Vår enebolig med dobbeltgarasje ble malt med Drywood, og arbeidet ble utført raskt og nøyaktig av en og samme person. På forhånd ble vi enige om hvilke forberedelser vi kunne gjøre selv. Ved maling ble kriker og kroker ikke oversett. Vi kan trygt anbefale dette firma!

Karl-Bjørn Gundersen Fem stjerner fra Gule Sider 😉
Mange har mye å lære av Engers Malerfirma! I forbindelse med utvendig maling av Glitne Kanvas-barnehage har vi opplevd: Imøtekommenhet, velvilje, hyggelige håndtverkere, god service og fornuftige priser. Det skal egentlig ikke så mye til, rart ikke fler har forstått det. Kunne muligens vært noe bedre på informasjon, siden jeg organiserte arbeidet fra vårt hovedkontor i Oslo, men tonen var alltid hyggelig når jeg spurte om ting.

Vendo Eiendom Fem stjerner fra Gule Sider 😉
Engers malerfirma anbefalles, de er raske, billige og kjempe dyktige.

Frank Rostad Fem stjerner fra Gule Sider 😉
Ronny Enger fulgte godt opp alle avtaler og kvalitetssjekket utførelsen. Faktura var korrekt og helt etter avtale 🙂 Bygger nå nytt hus og her er Ronny Enger med på laget. Godt fornøyd kunde som anbefaler Engers malerfirma på det sterkeste.

Stig Fem stjerner fra Gule Sider 😉
God service. Bra arbeid, god fagkunnskap og god service. Anbefales på det sterkeste!

Ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Navn(Påkrevd)
Max. file size: 128 MB.